Vacature Beleidsmedewerker

Werken bij Vastgoedpro

Vastgoedpro is dé Nederlandse beroepsvereniging voor makelaars, taxateurs, bouwkundig keurders en andere vastgoedprofessionals. Wij geloven in regionale kracht en zorgen dat onze 750 leden zich 100% kunnen richten op ondernemen.

De leden worden ondersteund vanuit ons kantoor in Lelystad, waar een informele sfeer heerst en 15 collega’s werken. Vastgoedpro stelt de professional en zijn vakgebied centraal en bewaakt de kwaliteit van dienstverlening van de aangesloten leden. We bieden facilitaire ondersteuning én behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast werken we continu aan deskundigheidsbevordering op het gebied van bouwkundig keuren, makelen en taxeren. 

Mijn werkzaamheden zijn zo divers dat geen dag hetzelfde is en daarnaast is er voldoende ruimte voor plezier: met collega’s en met de leden

Thea Top | Servicedesk

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

In mijn functie ben ik de schakel tussen de leden en de organisatie Vastgoedpro. Een prachtige rol waarbij verbinding, vernieuwende continuïteit en toegevoegde waarde centraal staan

Remco de Groot | Accountmanager

Stage lopen bij Vastgoedpro

Vastgoedpro is sinds 2022 een erkend leerbedrijf. De erkenning is afgegeven door SBB en stichting ELBHO. Mbo-, hbo- en wo-studenten zijn daardoor verzekerd zijn van een goede en veilige werkplek. Daarnaast voldoet Vastgoedpro aan alle gestelde eisen en hebben de stagebegeleiders aantoonbare ervaring in het vakgebied.

Werken bij Vastgoedpro ervaar ik als prettig. Volop uitdagingen en een goede werk-privébalans

Clémens Riepma | Marketeer

Contact opnemen

Wil je meer informatieve over werken bij Vastgoedpro of heb je een vraag over een van onze vacatures of stages? Neem dan contact met ons via servicedesk@vastgoedpro.nl of 0320 714 500.