Kantooraansluiting Vastgoedpro

Vacature Beleidsmedewerker

Vastgoedpro is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals die zelf willen blijven ondernemen en daarbij ondersteuning zoeken zonder verstrikt te raken in regelgeving en voorschriften. Kies daarom voor een Aansluitovereenkomst bij Vastgoedpro.

Als vastgoedprofessional kun je jouw bedrijf aansluiten bij Vastgoedpro*. Daarmee profiteert jouw kantoor bijvoorbeeld van de persoonlijke ondersteuning door een vakinhoudelijk adviseur, toegang tot de juridische helpdesk en gebruik van het Vastgoedpro Informatieplatform met historische data van meer dan 7 miljoen woningen.

Directe voordelen

Juridisch getoetste documenten: als makelaar of taxateur maak je dagelijks gebruik van vele documenten. Deze moeten voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Met de kantooraansluiting van Vastgoedpro heb je direct toegang tot deze documenten. Voor zowel particulier, bedrijfsmatig en agrarisch vastgoed.

Geschillencommissie: Vastgoedpro is aangesloten bij De Geschillencommissie (consumenten en zakelijk). Daarmee is er bij een conflict een onafhankelijk orgaan dat een oordeel geeft. Dat is in ieders belang. Ook in dat van jou!

Inkoopvoordeel: voor de zaken die voor jou als makelaar of taxateur van belang zijn, heeft Vastgoedpro speciale afspraken met leveranciers. Dat kan jou snel veel voordeel opleveren. Of het nu gaat om CRM software of de presentatie van jouw objecten op internet.

Woning index calculator: vrij te gebruiken berekeningstool voor het bepalen van de woningwaarde op basis van de gemiddelde prijsontwikkeling in de regio (www.woningindexcalculator.nl)

* Om gebruik te kunnen maken van deze diensten moet minimaal één makelaar of taxateur per kantoor of vestiging persoonlijk lid zijn van Vastgoedpro

Neem contact met ons op voor meer informatie via een accountmanager of via servicedesk@vastgoedpro.nl.