Vastgoedpro voor bouwkundig keurders

Vastgoedpro is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals. Dus ook voor u als bouwkundig keurder. Bij Vastgoedpro krijgt u toegang tot een netwerk van vastgoedprofessionals zoals bouwkundige keurders, makelaars en taxateurs. Als beroepsorganisatie zetten we in op kwaliteit van het vak en een actieve lobby bij de overheid, banken en gerelateerde instanties. Daarnaast organiseren we veel netwerk- en kennisbijeenkomsten.

Wilt u uw klanten laten zien dat u een professionele bouwkundig keurder bent. Kies dan voor een persoonlijk lidmaatschap Vastgoedpro en een aansluiting bij het keurmerk Vakkundig gekeurd.

Met een aansluiting bij het keurmerk van uw bedrijf toont u aan dat u uw zaken goed voor elkaar heeft. Het keurmerk toont aan dat u goede consumentenvoorwaarden hanteert, aangesloten bent bij de Geschillen Commissie en op een verantwoorde wijze verzekerd bent. Uiteraard moet uw bedrijf ook voldoen aan de toetredingseisen.

Een aansluiting bij Vastgoedpro bestaat uit twee delen:

1. Persoonlijk lidmaatschap: voor u persoonlijk als professional
2. Kantooraansluiting: voor uw kantoor en medewerkers

Als persoonlijk lid maakt u onderdeel uit van het netwerk van collega’s en bent u persoonlijk lid van de vereniging. Met de kantooraansluiting krijgen u en uw collega’s toegang tot de faciliteiten die Vastgoedpro u biedt voor de uitvoering van uw vak.