Vastgoedpro voor bouwkundig keurders

Vastgoedpro is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals. Dus ook voor jou als bouwkundig keurder. Bij Vastgoedpro krijg je toegang tot een netwerk van vastgoedprofessionals zoals bouwkundige keurders, makelaars en taxateurs. Als beroepsorganisatie zetten we in op kwaliteit van het vak en een actieve lobby bij de overheid, banken en gerelateerde instanties. Daarnaast organiseren we veel netwerk- en kennisbijeenkomsten.

Wil jij jouw klanten laten zien dat jij een professionele bouwkundig keurder bent. Kies dan voor een persoonlijk lidmaatschap Vastgoedpro en een aansluiting bij het keurmerk Vakkundig gekeurd.

Met een aansluiting bij het keurmerk van jouw bedrijf toon jij aan dat jij jouw zaken goed voor elkaar heeft. Het keurmerk toont aan dat jij goede consumentenvoorwaarden hanteert, aangesloten bent bij de Geschillen Commissie en op een verantwoorde wijze verzekerd bent. Uiteraard moet jouw bedrijf ook voldoen aan de toetredingseisen.

Een aansluiting bij Vastgoedpro bestaat uit twee delen:

1. Persoonlijk lidmaatschap: voor jou persoonlijk als professional
2. Kantooraansluiting: voor jouw kantoor en medewerkers

Als persoonlijk lid maak jij onderdeel uit van het netwerk van collega’s en ben je persoonlijk lid van de vereniging. Met de kantooraansluiting krijgen jij en jouw collega’s toegang tot de faciliteiten die Vastgoedpro jou biedt voor de uitvoering van jouw vak.