Welkom bij VastgoedPRO

Wat is VastgoedPRO?

VastgoedPRO is een beroepsvereniging voor professionals actief in de vastgoedsector. Binnen de vereniging zijn de professionals georganiseerd per beroepsgroep. Onderling worden kennis en praktijk ervaringen gedeeld, zodat u erop kunt vertrouwen dat u zaken doet met een deskundig en ervaren persoon. Immers een huis kopen, verkopen, huren, verhuren of laten taxeren is niet niks.

Wat betekent het lidmaatschap voor u?

VastgoedPRO bewaakt de kwaliteit van de aangesloten professional zodat u met een gerust hart deze professional kunt inschakelen. Van een aantal zaken kunt u zeker zijn:

Geen kleine lettertjes

Uw professional werkt met gestandaardiseerd algemene consumenten voorwaarden die branche breed zijn vastgelegd en de goedkeuring hebben van de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Onafhankelijk geschillen- en tuchtrecht

Onze professionals zijn aangesloten bij De Geschillencommissie in Den Haag die voor meer dan 50 branches het geschillenrecht organiseert. Deze organisatie, opgezet door de overheid, biedt u de zekerheid dat uw klacht inzake betaling of verleende diensten juist, terecht en onafhankelijk wordt beoordeeld mocht u er met de professional zelf niet uitkomen.

Een professional met kennis

Niet iedereen kan lid worden bij VastgoedPRO. Wanneer een professional zich als lid wil aanmelden vind er ballotage plaats. Zo dient het aspirant lid aan bepaalde opleidingseisen te voldoen en moet er aansluitend jaarlijkse verplichte educatie worden gevolgd. Dit garandeert u dat uw professional op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen in zijn vakgebied.

Een breed professioneel netwerk

Mocht uw professional geconfronteerd worden met voor hem minder bekende zaken, dan heeft hij een inhoudelijk sterk bureau en 700 collega professionals tot zijn beschikking om raad te plegen.

Woning- en bedrijfsmatigaanbod

Het woning- en bedrijfsmatigaanbod van VastgoedPRO-leden kunt u vinden via onze partners. Bent u op zoek naar een huur- of koopwoning of u wilt uw huis verkopen of verhuren? Klik op één van de onderstaande logo’s voor het VastgoedPRO aanbod, te herkennen aan het VastgoedPRO logo. 

Vastgoed Pro is ook aangesloten bij RealNext, het platform voor het landelijk aanbod commercieel onroerend goed, klik hier voor het complete aanbod in Nederland. 

witregel