Vacature: Verenigingsmanager (32-40u)

Organisatie

Vastgoedpro is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De vereniging richt zich op beroepsgroepen binnen het vastgoed met ieder een eigen sectie, op dit moment zijn dat de makelaar, de taxateur en de bouwkundig keurder. Vastgoedpro heeft zo’n 700 leden die hun klanten bedienen op zowel de particuliere (woning)markt als de zakelijke markt voor bedrijfsmatig- en agrarisch vastgoed. Daarnaast kunnen ook andere professionals uit de vastgoedsector zich (al dan niet georganiseerd in een eigen sectie) aansluiten bij Vastgoedpro. De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en het faciliteren van de leden bij de uitoefening van hun beroep. Vastgoedpro gelooft in de regionale kracht van haar leden, zo organiseren zij jaarlijks veel evenementen en bijeenkomsten in de regio en worden leden op het gebied van regionale marketing ondersteund. Op het verenigingsbureau zijn 15 mensen werkzaam. Meer over Vastgoedpro

Voor Vastgoedpro zoeken wij een Verenigingsmanager (32-40u)

Functieomschrijving

Als Verenigingsmanager vorm je, samen met de directeur en de beleidsadviseur, de ruggengraat van de organisatie en speel je een cruciale rol in het succes en de groei van de vereniging. Vastgoedpro is van oudsher gefocust op de twee beroepen van makelaar en taxateur. Maar de vereniging is ambitieus en streeft naar aansluiting van meer beroepen binnen de vastgoedsector. In 2018 hebben bouwkundig keurders zich bijvoorbeeld al aangesloten bij de vereniging en is er een keurmerk ontwikkeld. Je ontwikkelt de vereniging in de breedte door en gaat mee op zoek naar nieuwe doelgroepen en mogelijkheden om hen te faciliteren, waarbij je rekening houdt met hun individuele behoeften. Daarbij kun je denken aan de implementatie van kennisdeling via webinars, events, dienstverlening op het gebied van verzekeringen, juridische ondersteuning, standaarddocumenten  en/of opleidingen. Je volgt trends en maatschappelijke ontwikkelingen en bekijkt hoe hier praktische invulling aan kan worden gegeven. Jij ziet samenhang en kansen en neemt het voortouw om dit met het team te realiseren. Je haalt informatie op bij leden, bestuur en stakeholders en neemt deel aan (externe) werk- en projectgroepen. 

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau
  • Je hebt relevante werkervaring op dit gebied als projectmanager, productmanager of business developer in een commerciële omgeving
  • Je hebt een verbindend, ondernemend en initiatiefrijk karakter
  • Je bent communicatief vaardig en weet anderen te inspireren 
  • Je kunt goed plannen, organiseren en delegeren
  • Je hebt uitstekende coachende leiderschapsvaardigheden
  • Je hebt affiniteit met de vastgoedsector

Arbeidsvoorwaarden

Vastgoedpro biedt je een uitdagende functie in een organisatie met korte lijnen en in een enthousiast team. De salarisindicatie bedraagt ca. € 5.250 bruto per maand, op basis van 40 uur en is afhankelijk van kennis en ervaring. Er zijn prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder, 25 vakantiedagen, een helder thuiswerkbeleid, een beschikbare premie pensioenvoorziening en een lease auto.  

Standplaats

Lelystad

Interesse?

Vastgoedpro laat zich in deze procedure begeleiden door PolderBanen. Je kunt solliciteren door te drukken op de onderstaande knop. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Mark Streuer of Evi Gasseling via 073-2032098.