Lidmaatschap Vastgoedpro

Leden staan centraal bij Vastgoedpro. Ieder lid kan en mag zelfstandig ondernemen zonder onnodige regels en voorwaarden. Uiteraard moet ieder lid wel voldoen aan de kwaliteitseisen van een Vastgoedprofessional. De ruimte om als ondernemer je eigen keuzes te kunnen maken, zorgt ervoor dat de leden van Vastgoedpro zeer tevreden zijn.

Voor jou en jouw kantoor

Een aansluiting bij Vastgoedpro bestaat uit twee delen:
1. Persoonlijk lidmaatschap: voor jou persoonlijk als professional.
2. Kantooraansluiting: voor jouw kantoor en medewerkers.

Als persoonlijk lid maak je onderdeel uit van het netwerk van collega’s en ben je persoonlijk lid van de vereniging. Met de kantooraansluiting krijgen jij en jouw collega’s toegang tot alle faciliteiten die Vastgoedpro biedt voor de uitvoering van jouw vak.

Voor professionals in vastgoed

Beroepsvereniging Vastgoedpro biedt onderdak aan alle professionals die werkzaam zijn in vastgoed. Vanuit de historie is de vereniging opgericht voor taxateurs en makelaars. In 2018 zijn bouwkundig keurders toegetreden als nieuwe groep. Ook is er een groep ‘vastgoedprofessionals algemeen’. Deze groep is speciaal voor overige vastgoedprofessionals die ook aangesloten willen zijn bij een beroepsvereniging.

Dat klinkt goed! Ik wil ook een persoonlijk lidmaatschap bij Vastgoedpro

Bel ons op 0320 – 714 500 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met jou op. Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Gender
Vestigingsplaats*

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.