Truus de Smit nieuwe voorzitter Vastgoedpro

21 juni 2022

Op 14 juni is Truus de Smit gekozen tot nieuwe bestuursvoorzitter van Vastgoedpro. Truus de Smit is eigenaresse van Makelaardij Luckerhof en is zelf ook makelaar. Ze kijkt er naar uit om samen met de andere bestuursleden en de directeur samen te werken en Vastgoedpro te vertegenwoordigen.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 14 juni in Kesteren is Truus de Smit, van Makelaardij Luckerhof uit Amerongen, gekozen tot nieuwe voorzitter van Vastgoedpro. Truus heeft meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij en is eigenaresse van een makelaarskantoor waar uitsluitend vrouwen werken. In de rol van eigenaresse haalt zij het beste in haar teamleden naar boven. Doordat iedereen doet waar zij goed in is, ontstaat er een geoliede machine.

Vereniging verder uitbouwen

De ervaringen die zij in haar eigen makelaarskantoor heeft opgedaan, neemt zij mee naar Vastgoedpro. Als voorzitter wil zij iedereen zo goed mogelijk ondersteunen en in hun kracht zetten. Speciale focus ligt op het versterken van de ledenbinding. “Ik kijk er erg naar uit mijn rol op te pakken binnen Vastgoedpro en de vereniging verder uit te bouwen, samen met het bureau, de directeur en de bestuursleden”, aldus Truus.

Afscheid Shirley Kneepkens

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is ook afscheid genomen van Shirley Kneepkens als bestuursvoorzitter. Shirley mocht statutair niet meer herkozen worden. Via deze weg bedanken wij Shirley nogmaals voor de vele jaren inzet als bestuurslid, en later als voorzitter van Vastgoedpro.

Truus de Smit, bestuursvoorzitter Vastgoedpro

Meer nieuws