Samenwerking Vastgoedpro en NIMA

16 februari 2022

Vastgoedpro en het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) gaan vanaf 1 maart samenwerken.

NIMA-vastgoedpro

Lelystad, 17 februari 2022NIMA en Vastgoedpro gaan samenwerken. Vanaf 1 maart gaat NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing, samenwerken met Vastgoedpro, de beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals. De samenwerking is vooral gericht op het delen van kennis en het uitwisselen van diensten en ervaringen.

In 2021 was NIMA te gast in een van de Weekly Webinars van Vastgoedpro over hoe belangrijk social media voor makelaars is. Sindsdien hebben NIMA en Vastgoedpro contact gehouden en ideeën uitgewisseld over hoe zij een meerwaarde kunnen creëren voor de leden.

“Zowel NIMA als Vastgoedpro zijn een vereniging. Het gesprek ging dus al snel over waar onze leden behoefte aan hebben, hoe we dat faciliteren en hoe dat beter kan. Vastgoedpro beschikt over veel kennis op het gebied van webinars maken, uitzenden, promoten en hun doelgroep bereiken”, zegt Deborah Schüssel, Manager Members & Marketing bij NIMA.

Clémens Riepma, Senior Marketeer bij Vastgoedpro vult verder aan: “NIMA beschikt daarentegen over veel én specifieke kennis op het gebied van marketing en kent veel interessante sprekers. We kwamen uiteindelijk op het idee om onze kennis van webinars te delen met NIMA en ondersteuning te bieden tijdens de NIMA-uitzendingen. Om onze eigen webinars, maar ook workshops en trainingen nog interessanter te maken voor onze leden, levert NIMA een bijdrage aan onze webinars en kunnen we gebruik maken van hun netwerk”.

Voor beide partijen is deze samenwerking een mooie manier om de marketingbranche en de vastgoedsector nader kennis met elkaar te laten maken. De samenwerking wordt aangegaan voor de periode van tenminste één jaar.

Meer nieuws