Samenwerking met AVG voor de Makelaar

6 september 2021

Vastgoedpro en AVG voor de Makelaar zijn een samenwerking aangegaan waardoor het voor makelaars nu erg gemakkelijk wordt om te voldoen aan de gestelde eisen van de AVG wet. Door deze samenwerking profiteren Vastgoedpro-kantoren nu van 10% korting op de AVG-abonnementen.

AVG-wetgeving

Klantenonderzoek, risicoanalyse, wel of niet kopie paspoort naar de collega sturen, mag ik wel of niet de e-mail van klanten bewaren? Zomaar een paar termen en vragen waarmee u als makelaar wordt geconfronteerd door huidige wetgeving als de AVG en de Wwft. Veel makelaarskantoren zien door de bomen het bos niet meer.

Voor makelaars, door makelaars

AVG voor de Makelaar is software die ontwikkeld is voor – én door – makelaars. Via een handige applicatie biedt AVG voor de Makelaar de oplossing aan makelaarskantoren om te voldoen aan de AVG. Alle processen en termen zijn herkenbaar en direct inzetbaar voor de makelaar

Voldoe door slimme automatisering simpel en snel aan de AVG en maak elke keer efficiënt en compleet uw klantenonderzoeken binnen enkele muisklikken. Door de in te stellen manier van inloggen, gebruikt iedereen binnen kantoor alleen dat gedeelte van de applicatie dat nodig is, en houdt u tijd over om te doen waar u goed in bent: makelen.

Direct aanmelden

Meld u direct aan via www.avgvoordemakelaar.nl. De eerste 10 kantoren die een maandelijks abonnement afsluiten, krijgen – naast de 10% korting op de abonnementen – ook nog eens 10%  korting op de implementatie.

Meer nieuws