Samenwerking Vastgoedpro en MyCreditscore

6 september 2021

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houdt Vastgoedpro zich constant bezig met de nieuwste marktontwikkelingen. Daarom kondigen we hierbij onze samenwerking met MyCreditscore aan.

Beoordelen van kopers en huurders

MyCreditscore is jouw nieuwe partner bij het beoordelen en accepteren van klanten.

Het beoordelen van potentiële kopers en huurders neemt erg veel tijd in beslag. Daarnaast dien jij zich als makelaar aan steeds strengere wet- en regelgeving te houden. Zo dien je de identiteit van jouw klanten te verifiëren, de (huur)capaciteit vast te stellen en ben jij verplicht om de PEP en sanctielijsten te raadplegen. Kortom een erg intensief traject met veel verantwoordelijkheden.

Maximale besteding berekenen

Jij kunt MyCreditscore ook tijdens het verkooptraject gebruiken. Heb jij te maken met tientallen geïnteresseerden voor één woning? Met behulp van MyCreditscore weet je vooraf hoeveel een klant aan een koopwoning kan besteden en kom je niet voor onverwachte verassingen te staan.

Door gebruik te maken van MyCreditscore kun je zich richten op hetgeen dat echt belangrijk is, namelijk het verhuren en verkopen van woningen.

Hoe werkt het?

Een MyCrediscore aanvragen doet jouw klant binnen enkele minuten:

  1. Verwijs jouw klant door naar: https://www.mycreditscore.nl/wonen/;
  2. Jouw klant start de aanvraag en levert de benodigde gegevens en documenten aan;
  3. Jouw klant betaalt € 14,95 voor het MyCreditscore kredietrapport;
  4. Jouw klant deelt het MyCreditscore kredietrapport eenvoudig door jouw mailadres in te voeren;
  5. De acceptatieafdeling verifieert de gegevens en deelt deze en het kredietrapport met je.

Kosten

Samenwerken met MyCreditscore is eenvoudig. Je hoeft geen ingewikkelde contracten af te sluiten en er zijn voor jou geen kosten verbonden aan het gebruik van MyCreditscore. MyCreditscore vraagt jouw klant om een éénmalige betaling. De kosten voor de toetsingen en de verificatie bedragen € 14,95.

Meer informatie

Benieuwd naar MyCreditscore? Bezoek dan de website of neem contact op met MyCreditstore via info@mycreditscore.nl of 070 – 452 54 62.

Meer nieuws