Samenwerking Vastgoedpro en MyCreditscore

6 september 2021

Om u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, houdt Vastgoedpro zich constant bezig met de nieuwste marktontwikkelingen. Daarom kondigen we hierbij onze samenwerking met MyCreditscore aan.

Beoordelen van kopers en huurders

MyCreditscore is uw nieuwe partner bij het beoordelen en accepteren van klanten.

Het beoordelen van potentiële kopers en huurders neemt erg veel tijd in beslag. Daarnaast dient u zich als makelaar aan steeds strengere wet- en regelgeving te houden. Zo dient u de identiteit van uw klanten te verifiëren, de (huur)capaciteit vast te stellen en bent u verplicht om de PEP en sanctielijsten te raadplegen. Kortom een erg intensief traject met veel verantwoordelijkheden.

Maximale besteding berekenen

U kunt MyCreditscore ook tijdens het verkooptraject gebruiken. Heeft u te maken met tientallen geïnteresseerden voor één woning? Met behulp van MyCreditscore weet u vooraf hoeveel een klant aan een koopwoning kan besteden en komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Door gebruik te maken van MyCreditscore kunt u zich richten op hetgeen dat echt belangrijk is, namelijk het verhuren en verkopen van woningen.

Hoe werkt het?

Een MyCrediscore aanvragen doet uw klant binnen enkele minuten:

  1. Verwijs uw klant door naar: https://www.mycreditscore.nl/wonen/;
  2. Uw klant start de aanvraag en levert de benodigde gegevens en documenten aan;
  3. Uw klant betaalt € 14,95 voor het MyCreditscore kredietrapport;
  4. Uw klant deelt het MyCreditscore kredietrapport eenvoudig door uw mailadres in te voeren;
  5. De acceptatieafdeling verifieert de gegevens en deelt deze en het kredietrapport met u.

Kosten

Samenwerken met MyCreditscore is eenvoudig. U hoeft geen ingewikkelde contracten af te sluiten en er zijn voor u geen kosten verbonden aan het gebruik van MyCreditscore. MyCreditscore vraagt uw klant om een éénmalige betaling. De kosten voor de toetsingen en de verificatie bedragen € 14,95.

Meer informatie

Benieuwd naar MyCreditscore? Bezoek dan de website of neem contact op met MyCreditstore via info@mycreditscore.nl of 070 – 452 54 62.

Meer nieuws