Vacature: servicedesk medewerker

Vacature: servicedesk medewerker

Om ons team compleet te maken zijn we op zoek naar een servicedesk medewerker die ons team 4 of 5 dagen in de week komt versterken. Ben je enthousiast, servicegericht, communicatief vaardig en sta je aan het begin van je carrière? Lees dan snel verder.

Als medewerker van de servicedesk ben je het hart van de organisatie. Je ondersteunt de leden en aangesloten kantoren van Vastgoedpro, je plant afspraken in voor de accountmanagers en je helpt mee bij de alledaagse werkzaamheden op kantoor.

Functieomschrijving

Onze vereniging is steeds verder aan het groeien. Bij deze groei is een optimale ondersteuning nodig. In deze startersfunctie ben jij de schakel tussen de leden en accountmanagers. Je neemt de telefoon op, inventariseert of je zelf kunt helpen of de vraag doorzet naar de inhoudelijk vakadviseur. Ook verstuur je nieuwsbrieven, ontvang je gasten op kantoor en help je bij het organiseren van webinars. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Voeren van de ledenadministratie;
 • Controleren en vastleggen van gegevens van leden en deelnames registreren van evenementen;
 • Vragen van leden opvangen en doorzetten naar de juiste collega;
 • Uitvoeren van secretariële taken, zoals agendabeheer van de accountmanagers;
 • Telefonisch uitleg geven over verschillende softwareprogramma’s.

Over jou

Je bent pas afgestudeerd of gaat binnenkort afstuderen. Je beschikt over mbo- of hbo-werk- en –denkniveau. Je spreekt en schrijft in correct Nederlands, hebt ervaring met Microsoft Office – vooral Outlook, Word en Excel – en kunt prima zelfstandig én in teamverband werken.

Ons aanbod

We bieden je voldoende uitdaging en zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in ons team. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris in lijn met je kennis, opleiding en ervaring.  
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en voldoende vakantiedagen.
 • Dagelijks vers fruit en zuiveldrank.
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • Een gratis parkeerplek voor de deur.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via externe opleidingen.

Over Vastgoedpro

Vastgoedpro is de Nederlandse beroepsvereniging voor makelaars, taxateurs, bouwkundig keurders en andere vastgoedprofessionals. Wij geloven in regionale kracht en zorgen dat onze 750 leden zich 100% kunnen richten op ondernemen. De leden worden ondersteund vanuit ons kantoor in Lelystad, waar een informele sfeer heerst en 14 collega’s werken. Vastgoedpro stelt de professional en zijn vakgebied centraal en bewaakt de kwaliteit van dienstverlening van de aangesloten leden. We bieden facilitaire ondersteuning én behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast werken we continue aan deskundigheidsbevordering op het gebied van bouwkundig keuren, makelen en taxeren. 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de functieomschrijving? Solliciteer dan op de vacature van servicedesk medewerker. Stuur je sollicitatie naar Vastgoedpro t.a.v. Roelof Piest of stuur een e-mail naar r.piest@vastgoedpro.nl. Mocht je vragen hebben over de functie dan bel je naar 0320 – 714 500.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.