Vacature Beleidsmedewerker

Vacature: beleidsmedewerker vastgoed

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan waarin je jouw juridische en economische kennis optimaal kunt inzetten? Dan ben jij de beleidsmedewerker die Vastgoedpro zoekt.

De vastgoedmarkt is voortdurend in beweging. Thema’s als duurzaamheid, data, transparantie, taxatieregels, goed verhuurderschap, certificering en kwaliteitssystemen spelen hierin een belangrijke rol. Daarom zit Vastgoedpro bovenop deze dossiers. Als beleidsmedewerker ben je precies op de hoogte van wat onze aangesloten makelaars, taxateurs en keurders moeten weten.

Dit ga je doen

Voor de ondersteuning van de afdeling Advies & Beleid hebben we een goede beleidsmedewerker nodig die vorm geeft aan de nieuwe ontwikkelingen op de markt, en daardoor een brug kan slaan tussen beleid en de uitvoering. Binnen onze beroepsvereniging werk je samen met experts, krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om impact te maken op de landelijke vastgoedmarkt.

Zo heb je een erg variërend takenpakket. Hoofdzakelijk ben je zeer goed op de hoogte van alles wat er gebeurt op jouw beleidsterrein. Verandert de wet- en regelgeving? Jij weet het! Verandert een van de vakgebieden waarop de Vastgoedpro-leden actief zijn? Jij constateert het! Het ontwikkelen van beleid is waar jij enthousiast van wordt; plannen schrijven en deze voorleggen aan het management en bestuur vind jij leuk. Je bent maatschappelijk betrokken, analytisch en een verbinder. Woorden als proactief analyseren, interpreteren, bediscussiëren, evalueren en beschrijven klinken jou goed in de oren.

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat:

 • Is pas afgestudeerd en in bezit van een hbo- of wo-diploma;
 • Heeft bij voorkeur een studie gedaan in de richting: juridisch/rechten, economie, politicologie of bestuurskunde;
 • Is een generalist met strategisch denkniveau;
 • Beschikt over politieke sensitiviteit;
 • Kan goed schrijven, is creatief, innovatief en flexibel;
 • Woont bij voorkeur in Flevoland.

Ons aanbod

Een dienstverband bij Vastgoedpro betekent dat je voor zekerheid gaat in combinatie met afwisseling en telkens nieuwe uitdagingen. Daarnaast biedt Vastgoedpro een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met leuke extra’s, zoals:

 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen voor de nodige ontspanning
 • Pensioenregeling, zodat jij je later financieel geen zorgen hoeft te maken
 • Reiskostenvergoeding
 • Persoonlijke begeleiding en tussentijdse evaluaties
 • Helder thuiswerkbeleid
 • Mogelijkheid tot deelname aan persoonlijke coaching trajecten

Vastgoedpro biedt je uiteraard ook de gelegenheid om up-to-date te blijven op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen wet- en -regelgeving.

Over Vastgoedpro

Je komt te werken bij Vastgoedpro, de Nederlandse beroepsvereniging voor makelaars, taxateurs, bouwkundig keurders en andere vastgoedprofessionals. Wij geloven in regionale kracht en zorgen dat onze 750 leden zich 100% kunnen richten op ondernemen. De leden worden ondersteund vanuit ons kantoor in Lelystad, waar een informele sfeer heerst en 15 collega’s werken. Vastgoedpro stelt de professional en zijn vakgebied centraal en bewaakt de kwaliteit van dienstverlening van de aangesloten leden. We bieden facilitaire ondersteuning én behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast werken we continue aan deskundigheidsbevordering op het gebied van bouwkundig keuren, makelen en taxeren. 

Direct solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan op de vacature van beleidsmedewerker bij Vastgoedpro. Stuur je sollicitatie naar Vastgoedpro t.a.v. Rolph Limpens via marketing@vastgoedpro.nl. Heb je vragen over de functie? Bel dan naar 0320 – 714 500.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.