Over ons

Welkom bij Veluwse Makelaars, dé woonmakelaar in Garderen en de omliggende regio. Strategisch gelegen aan de Koningsweg 8 in Garderen, fungeert ons kantoor als het kloppende hart om al uw woonvragen te beantwoorden. Met een team van toegewijde professionals staan wij klaar om u te begeleiden bij elke stap op het gebied van woningtransacties en recreatievastgoed.

Onze voornaamste focus ligt op een uitgebreid scala aan diensten, waaronder woningverkoop, aankoop, bestaande bouw en nieuwbouw. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, uw huidige woning wilt verkopen of investeringsmogelijkheden in vastgoed wilt verkennen, Veluwse Makelaars is uw betrouwbare partner. Wij begrijpen dat vastgoedtransacties vaak gepaard gaan met belangrijke beslissingen en streven ernaar om u met professioneel advies en inzicht te ondersteunen.

Wat ons onderscheidt, is onze diepgewortelde ervaring in de recreatiemakelaardij. Veluwse Makelaars is ontstaan als antwoord op de groeiende vraag vanuit de markt naar een allesomvattende service op het gebied van wonen en recreëren. Onze jarenlange betrokkenheid bij recreatief vastgoed stelt ons in staat om u niet alleen te begeleiden bij reguliere vastgoedtransacties, maar ook bij de unieke uitdagingen en kansen die zich voordoen in de wereld van recreatief wonen.

Wij geloven in transparantie, integriteit en klantgerichtheid. Bij Veluwse Makelaars streven we naar een nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Ons doel is om niet alleen aan, maar ook voorbij uw verwachtingen te gaan, en wij zijn vastbesloten om een positieve en lonende ervaring te bieden tijdens uw reis door het vastgoedlandschap.

Ontdek de meerwaarde van Veluwse Makelaars - uw vertrouwde partner voor wonen en recreëren in Garderen en omstreken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden naar uw volgende vastgoedsucces.