Arie Verhoeven


‘Goede balans tussen werk en privé’

Arie Verhoeven (45) is wat je noemt een kersvers lid! Begin 2021 startte hij Arie Verhoeven Makelaardij, waarmee hij zich op de agrarische sector richt en door het hele land opereert. In zijn vrije tijd houdt hij van wandelen en hardlopen in de natuur,  en spendeert deze familieman graag veel tijd met zijn vrouw en vier kinderen.

Arie in drie woorden: deskundig, prestatiegericht, betrokken

‘Vanaf medio 1997 heb ik vijftien jaar in loondienst als agrarisch makelaar gewerkt en dan met name in de glastuinbouw, een aparte tak binnen de agrarische makelaardij. De glastuinbouwsector kenmerkt zich als turbulent. Planologische ontwikkelingen en innovaties zorgen ervoor dat deze sector voortdurend in beweging is. Door ervaring en kennis van zaken in deze sector is het een specialisme van me geworden.
Begin 2012 ben ik in een samenwerkingsverband verdergegaan in de agrarische makelaardij met daarbij naast glastuinbouw ook landbouw, vrijstaand wonen en beleggingen. Meer en meer lopen die onderdelen in elkaar over, mede door allerlei ontwikkelingen zoals: schaalvergroting, woningbouw, stoppende agrariërs.

En sinds begin 2021 werk ik zelfstandig onder de naam Arie Verhoeven Makelaardij. Het gezicht en de dienstverlening bleven hetzelfde, alleen de naam veranderde. Als branchevereniging heb ik gekozen voor Vastgoedpro; korte lijnen en een goed aanbod van voorzieningen.
Ik bemiddel bij aan- en verkoop van agrarische objecten: glastuinbouw, landbouw, beleggingen – zowel in gronden als in bedrijven – projectontwikkeling en landelijk/vrijstaand wonen. Daarnaast voer ik taxaties uit van voornoemde objecten en verleen ik advies in de breedste zin van het woord. Een persoonlijke aanpak, ruime ervaring en een groot netwerk kenmerken mijn dienstverlening: dé toegevoegde waarde voor de opdrachtgever om mij in te schakelen’.

Waar kom jij je bed voor uit?
Ik kom mijn bed uit voor een dag waarin ik voldoening ontleen aan wat ik doe. Die voldoening vind ik in mijn werk, maar ook zeker in mijn gezin/privé. In beiden steek ik veel tijd. Dus ja… natuurlijk kom ik er mijn bed voor uit om een goede boterham te verdienen en succes te hebben in wat ik doe, maar het draait bij mij zeker niet 24/7 om scoren. Alles in de juiste proporties. De basis ligt in een goede balans tussen werk en privé.

Waar lig je wakker van?
Wakker liggen….? Ik ben niet het type wat ergens snel van wakker ligt, ik denk liever in oplossingen dan in problemen. Maatschappelijke problemen zijn en blijven er. Ik probeer hierin zoveel mogelijk mijn verantwoordelijkheid te nemen – bijvoorbeeld door het doen van vrijwilligerswerk – en te helpen waar ik kan, maar zonder me te verbeelden dat ik al het leed van de wereld op mijn schouders moet nemen, want dat kan natuurlijk niet. Uiteindelijk ben ik ook maar een klein schakeltje in het grote geheel, maar dan wel graag als iemand die meevoelt met anderen en verder kan kijken dan alleen de eigen bubbel.’