skip to Main Content

Onderzoek bouwkundige keuringen

Het onderzoeksrapport Inzicht in de markt voor woningkeuringen is nu gratis opvraagbaar door uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres onderaan deze pagina in te vullen.

Waarom hebben we dit onderzoek laten uitvoeren?
Vastgoedpro is belangenbehartiger voor professionals werkzaam in het vastgoed. Daarnaast hebben we een onafhankelijk keurmerk opgezet, genaamd Vakkundig gekeurd, zodat consumenten verzekerd zijn van een keurder die goed verzekerd is, beschikt over deskundig personeel én een goede klachtenregeling heeft via de geschillencommissie in Den Haag.

Als vertegenwoordiger namens de branche zijn we als Vastgoedpro geïnteresseerd in de marktomvang, het type bedrijven wat daar actief is en hoe zij keuren. In opdracht van Vastgoedpro heeft het gerenommeerde onderzoeksbureau Totta Reseach (onderdeel van Blue Field Agency) onderzoek gedaan in deze branche. De uitkomsten daarvan zijn uitermate relevant voor stakeholders en overheden die met keurders te maken hebben. Daarnaast zijn de resultaten ook interessant voor keurders die zichzelf aan de hand van het rapport kunnen vergelijken met de markt.

Download het onderzoeksrapport
Alle aangesloten keurders bij het keurmerk Vakkundig gekeurd ontvangen binnenkort het volledige rapport in boekvorm. Bent u nog niet aangesloten bij Vakkundig gekeurd of bent u een stakeholder? Download dan via onderstaand formulier een beperkte uitgave van het onderzoeksrapport in .pdf.

Toegang tot het volledige rapport 
Wilt u inzicht in het volledige rapport en bent u keurder? Sluit dan aan bij het keurmerk en ontvang het volledige rapport in boekvorm. Bent u journalist, overheid, NGO of belangenbehartiger? Neemt dan contact op met Rob Overduin via r.overduin@vastgoedpro.nl.

Back To Top