skip to Main Content

4 Redenen waarom u de dag van het Vastgoed niet wilt missen

4 Redenen Waarom U De Dag Van Het Vastgoed Niet Wilt Missen

De energiesector staat op zijn kop. De Dag van het Vastgoed gaat in op de veranderende wereld van energie. Elke bewoner krijgt ermee te maken. En daarmee ook elke woning. Bent u als professional eigenlijk volledig op de hoogte? Dit zijn de 4 redenen waarom u De dag van het Vastgoed niet wilt missen.

1. Als professional volledig op de hoogte.

Op het programma staan vooraanstaande sprekers die u meenemen in deze veranderende wereld. Hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid Jan Rotmans legt u uit wat de gevolgen zijn voor de maatschappij, uw onderneming en uw privéleven. Leo Brouwer, werkzaam bij de RVO, informeert u over de laatste ontwikkelingen rondom ‘van het gas los’. Wanneer moet wat gerealiseerd zijn? Wat betekent dit voor onze woningvoorraad? Wat zijn de gevolgen voor kopers en verkopers? Jeroen Scheer weet als Energietransitie Evangalist alles van het energiesysteem in de huizenmarkt. Scheer is kritisch op de voorgestelde maatregelen. Naar zijn visie kan zeker niet iedereen van het gas af en zijn maatregelen als een warmtepomp soms ronduit onzin. Goede waardering van de woning bij aankoop of verkoop begint volgens Scheer bij een juiste inschatting van de mogelijkheden van verduurzaming. Avonturier en expeditieleider Wilco van Rooijen zal de dag afsluiten met een inspirerend verhaal waarom we zuinig moeten zijn op onze aarde en welke managementlessen hij haalde uit zijn expedities.

2. Volop netwerkmogelijkheden.

De Dag van het Vastgoed biedt een uitgesproken moment om contact te leggen met uw vakgenoten en leveranciers. Op diverse momenten in het programma is daar dan ook uitgebreid tijd voor.

3. Alle relevante leveranciers bijeen op een beursvloer.

Op de beursvloer treft u in een prettige ambiance alle leveranciers bij elkaar. Wel zo handig om weer eens te bijpraten met bestaande contacten. En wellicht kunt u ook nieuwe contacten leggen.

4. Voor iedere bezoeker een attentie.

Voor iedere bezoeker hebben we een mooie Dopper klaar staan. Zo heeft u ook na De Dag van het Vastgoed nog een handig en duurzaam item die u herinnert aan een inspirerende dag!

Daarom wilt u De Dag van het Vastgoed niet missen! U kunt nu nog registreren voor de laatste beschikbare tickets.

Back To Top