Kennisplatforms

Kennisplatforms

Alle aangesloten makelaars, taxateurs en overige vastgoedprofessionals kunnen via één of meerdere Kennisplatforms regelmatig vakcollega’s ontmoeten. Zo kunnen leden ervaringen met elkaar uitwisselen en kennis met elkaar delen binnen een specifiek vakgebied.

VastgoedPRO faciliteert al deze vakinhoudelijke meetings binnen de disciplines Landelijk Vastgoed (LV), Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Particulier Vastgoed (PV). Ook is het voor leden mogelijk om deel te nemen aan diverse activiteiten zoals excursies, cursussen en trainingen. Daarnaast faciliteert VastgoedPRO veelvuldig regionale bijeenkomsten voor haar leden.

Op deze manier biedt VastgoedPRO al haar leden continu ondersteuning op het gebied van deskundigheidsbevordering en kwaliteitsbewaking. En dat in het betreffende vakgebied of -gebieden, waar de vastgoedprofessional actief is.

Kennisplatform Particulier Vastgoed (PV)

“Zowel op het gebied van kennis, communicatie als bedrijfsvoering wordt in de huidige markt van de woningmakelaar én taxateur het maximale gevraagd. VastgoedPRO onderkent dit en ondersteunt de makelaar en taxateur met praktijkgerichte kennisactiviteiten, lokale netwerkbijeenkomsten en effectieve bedrijfsadvisering. Optimale deling van kennis en ervaring vormen de basis voor succes.”

Visie van Igor Pesie, voorzitter Kennisplatform PV

Zoek een professional bij u in de buurt >

Kennisplatform Bedrijfsmatig Vastgoed (BV)

"De professionalisering binnen het vakgebied Bedrijfsmatig Vastgoed voltrekt zich in een hoog tempo. Het Kennisplatform Bedrijfsmatig Vastgoed faciliteert haar leden op het gebied van praktische zaken voor de dagelijkse praktijk en het delen van kennis is een speerpunt. Dit gebeurt middels taxatie praktijkdagen en aanbod van theoretische verdieping.”

Visie van Sjoerd Meijers, voorzitter Kennisplatform BV

Meer informatie over bedrijfsmatig vastgoed >

Kennisplatform Landelijk Vastgoed (LV)

“Dit Kennisplatform heeft zich onder andere ten doel gesteld de leden van deze kamer te faciliteren in een modern softwarepakket. Via studieclubs vindt uitwisseling plaats van specialistische kennis op het gebied van onteigening, pacht etc. Tevens één of meer praktijkdagen dragen bij aan verbreding van de kennis en vaardigheden. Dit alles zorgt voor een meerwaarde voor de Landelijk Vastgoedspecialist van VastgoedPRO.”

Visie van Frans van der Geer, voorzitter Kennisplatform LV

Ga naar de website Vastgoed van het land >