skip to Main Content

Vacature: Manager Financiële Administratie 

Over Vastgoedpro

Vastgoedpro is de Nederlandse beroepsorganisatie voor makelaars, taxateurs, bouwkundig keurders en andere vastgoedprofessionals. De circa 750 aangesloten leden worden ondersteund door de bureauorganisatie, gevestigd in Lelystad. Vastgoedpro stelt de professional en zijn vakgebied centraal en bewaakt de kwaliteit van dienstverlening van de aangesloten leden. Daarnaast werkt Vastgoedpro voortdurend aan deskundigheidsbevordering op het gebied van bouwkundig keuren, makelen en taxeren, biedt ze facilitaire ondersteuning en behartigt ze de belangen van de leden. Vastgoedpro is (mede)eigenaar van 2 B.V. ’s en een Stichting om de leden te faciliteren.

Werken bij Vastgoedpro

Bij Vastgoedpro werken 15 collega’s. Het compacte team werkt op een informele manier actief samen. De organisatie kent korte lijnen, de collega’s helpen elkaar  en er is een ‘open deur’ mentaliteit. Je kunt altijd bij iedereen binnenlopen. Het kantoor is een prettige en moderne werkplek, voorzien van goede ICT middelen en een prettige sfeer. Graag komen wij in contact met een nieuwe collega die ons team komt versterken en het huidige hoofd financiën vervangt in verband met pensioen.

Wat houdt de functie in?

Je zorgt voor een tijdige, juiste en volledige financiële administratie. Onderdeel van de werkzaamheden zijn debiteuren-, crediteuren- en salarisadministratie en ondersteuning personeelszaken. Als manager financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de belastingaangiftes, periodieke controles en geconsolideerde rapportages en geef je coachend leiding aan twee medewerkers van de afdeling. Uiteraard denk je mee over de optimalisatie van de financiële processen en automatisering en voer je verbeteringen door. Daarnaast ben je een financiële sparringpartner van de directie. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij zoeken…

HBO werk- en denkniveau, relevante afgeronde boekhoudkundige/financiële opleiding, bijvoorbeeld MBA/SPD. Je bent bereid een extra opleiding te volgen. Grondige kennis en vaardigheid in het werken met Excel is een must, ervaring met iMUIS software is een pre. Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent sterk in samenwerken en in staat om jezelf snel in te werken en nieuwe materie eigen te maken. Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring en 5 jaar relevante praktijkervaring.

Wat biedt Vastgoedpro?

Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om deels vanuit huis te werken.

Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 15 september 2021 gericht worden aan Vastgoedpro t.a.v. mevrouw Hylda van Diggelen, hoofd financiële administratie hylda@vastgoedpro.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen naar 0320-71 45 00.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Back To Top