skip to Main Content

Trainingen voor het nieuwe model taxatierapport 2021

Afgelopen jaar heeft u de verplichte opleidingsdagen gevolgd van het NRVT en examen gedaan bij SVM Nivo of de BEM. In theorie bent u nu volledig voorbereid om vanaf 1 juli te gaan werken met het nieuwe model taxatierapport Woonruimte. Maar hoe gaat dat in de praktijk en hoe vult u het rapport nu daadwerkelijk in?

Wat kunt u verwachten?
Wij bieden u twee korte virtuele sessies, waarin wij u alles leren rondom deze nieuwe rapportage methode. We starten met een korte kick off. Vervolgens gaat u zelf een proefrapportage opstellen en wordt deze door ervaren validatiemedewerkers gecontroleerd. U zult dan een persoonlijk verbetervoorstel ontvangen. In de tweede sessie ontvangt u generieke feedback, extra tips en eventuele suggesties ter verbetering.

Samenwerking KPE en Vastgoedpro
Dit programma bereidt u voor op de praktijk vanaf 1 juli en is een coproductie tussen KPE en Vastgoedpro. Het programma staat uiteraard open voor alle wonen taxateurs die staan ingeschreven bij het NRVT. De cursuskosten bedragen € 199,- ex. btw.

Direct aanmelden
Kortom, deze sessies zijn een must voor iedereen die klaar wil zijn voor het nieuwe model. De eerste sessie vindt 19 mei al plaats. Wacht dus niet langer en meld u direct aan: aanmelden.

Back To Top