skip to Main Content

Themadag Landelijk Vastgoed verplaatst van 22 april naar 2 september

Brandpunt Landelijk Vastgoed – Een bedrijfstak volop in beweging

Op woensdag 2 septmber 2020 organiseren Vastgoedpro en de NVR in samenwerking met KPE de 21e editie van de Themadag Landelijk Vastgoed. De Themadag Landelijk Vastgoed is bedoeld voor landelijk vastgoed deskundigen, rentmeesters en agrarisch makelaars en taxateurs. Het belooft een inspirerende dag te worden met het thema Brandpunt Landelijk Vastgoed – Een bedrijfstak volop in beweging – als rode draad.

De agrarische sector staat niet stil en blijft constant in beweging. De PAS, PFAS en ook de stikstofproblematiek zal de komende jaren van grote invloed zijn op de sector. Deze ontwikkelingen zijn ook zeker van invloed op uw werkzaamheden.

Een interessant programma

Hoe kijken verschillende partijen tegen deze problematiek aan? En welke oplossingen zien zij? Tijdens de Themadag Landelijk Vastgoed geven onder andere Hans van den Heuvel, algemeen directeur LTO Nederland, en Alex Datema, voorzitter BoerenNatuur, hun visie op de laatste ontwikkelingen. Dagvoorzitter Rogier van Elshout begeleidt u door deze boeiende dag.

Op een unieke locatie in Cuijk

De Themadag Landelijk Vastgoed wordt gehouden op een duurzame, groene locatie in Cuijk. Op het terrein van boomkwekerij Ebben vormt het Ebben Inspyrium de ideale ambiance voor plenaire sprekers, subsessies, een gezamenlijk diner en volop netwerkgelegenheid.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen voor leden van NVR en Vastgoedpro € 299,00. Niet-leden betalen € 375,00. De bedragen zijn excl. BTW en inclusief diner. Meer lezen over het programma en registreren; kijk op themadaglandelijkvastgoed.nl.

Back To Top