skip to Main Content

TEGoVA jaarcongres

TEGoVA

Op dinsdag 24 maart vindt vanaf 13:00 uur het TEGoVA jaarcongres plaats in Het Oude Magazijn in Amersfoort. Het congres is bedoeld voor REV-taxateurs en taxateurs van commercieel en agrarisch & landelijk vastgoed. Rondom het thema ‘Duurzaamheid waarderen’ laten onder andere sprekers als Jeremy Moody (Vice-Chairman of the European Valuation Standards Board) en Michel Baars (New Horizon Urban Mining) hun licht schijnen op de actuele ontwikkelingen. De middag wordt geleid door dagvoorzitter en eveneens spreker Bert Deen (Dynamis). Het TEGoVA jaarcongres is gratis toegankelijk voor REV-taxateurs en taxateurs van commercieel en agrarisch & landelijk vastgoed, na registratie en op vertoon van uw ticket.

Duurzaamheid waarderen – praktische richtlijnen

Duurzaamheid is het containerbegrip van het moment. Maar wat betekent het voor u als REV- of BOG-taxateur? Duurzaamheid omvat een breed scala aan fysieke, sociale, ecologische en economische factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van vastgoed. Om adequaat te reageren op veranderingen in de markt moeten taxateurs continu streven naar vergroting van hun kennis op het gebied van duurzaamheid.

Vanuit het thema ‘Duurzaamheid waarderen’ hebben we een inhoudelijk programma samengesteld met sprekers die hun visie geven op hoe duurzame ontwikkelingen van invloed kunnen zijn op de waarde van vastgoed. Zo kunt u als taxateur een visie vormen op de toekomst van het vak en kunt u anticiperen op ontwikkelingen en regelgeving.

Subsessies ter verdieping

Naast een drietal plenaire presentaties staan er vier subsessies op het programma. Hiervan kunt u er twee naar keuze bijwonen. Indien u het volledige programma heeft gevolgd, krijgt u 2 facultatieve PE-punten.
Duurzaamheid in combinatie met milieuprestaties zal door zowel regulering als het sentiment in de markt een steeds belangrijkere rol gaan spelen voor wie zich bezighoudt met vastgoed, gebouwen en taxaties. Op het Jaarcongres van TEGoVA Netherlands staan we stil bij de ontwikkelingen. We gaan in op de gevolgen hiervan voor taxateurs, de kansen die dit biedt en de macro-economische perspectieven die hierbij van belang zijn.
Het congres is ook een uitstekende gelegenheid om uw netwerkcollega’s te spreken en van gedachten te wisselen. Tijdens de lunch en bij de netwerkborrel is hier alle ruimte voor.

Locatie

Het Oude magazijn
Soesterweg 310
3812 BH Amersfoort

TEGoVA Netherlands is een samenwerking van Vastgoedpro, VBO en NVM.

Back To Top