skip to Main Content

Speciaal voor alle taxateurs en makelaar/taxateurs van VastgoedPRO hebben we een speciale actie in mei en juni! Om u als VastgoedPRO taxateur een handje te helpen met het binnenhalen van opdrachten. Twee maanden lang maakt iedereen die een taxatie-opdracht aan u geeft namelijk kans op een heerlijk weekend weg in een Fletcher Hotel! U heeft dus maar liefst 10x kans op een prijs. En hoe meer deelnameformulieren u in vult, des te meer kans u maakt.

Tien weken lang verloten we elke week een Fletcher Cadeaubon onder de opdrachtgevers die die week een taxatie door een VastgoedPROtaxateur laten uitvoeren. Is uw opdrachtgever de winnaar, dan ontvangt u een Fletcher Cadeaubon om uw opdrachtgever mee te verblijden! Extra mooi: na afloop van de actieperiode wordt onder de ‘winnende’ taxateurs nog een extra Fletcher Hotelbon verloot.

Laat uw relaties weten dat ze kans maken op deze leuke prijs
Om deze actie bij uw netwerk van potentiële opdrachtgevers onder de aandacht te brengen, heeft u onlangs een mailing ontvangen met een set van 10 kaarten. Stuur deze kaarten op of geef ze af aan uw netwerk en zorg dat u zoveel mogelijk taxaties krijgt toegewezen.

U kunt eenvoudig gratis extra kaarten bestellen of de actie met promotiebeelden op uw eigen site onder de aandacht brengen.

Hoe werkt de actie?
Meedoen is heel eenvoudig. De actie loopt van 1 mei t/m 30 juni 2017. Hieronder kunt u voor iedere opdracht die in de actieperiode valt, een aanmelding doen om mee te doen met de loting. In de maandag of dinsdag opvolgend aan de week doen wij de trekking.Wij informeren u en uw opdrachtgever per e-mail indien hij gewonnen heeft. Bekijk de winnaars onderaan deze pagina.

 

Doe mee met de taxatieactie

Om mee te dingen naar de prijs, kunt u hier uw inzendingen insturen. De datum van de opdrachtbevestiging is leidend voor de week waarin u mee dingt naar de prijs. Opdrachtbevestigingen moeten vallen in de periode 1 mei 2017 tot en met 30 juni 2017. U kunt zo vaak mee doen als u wilt. Meer inzendingen levert u meer kans op prijs op. DOE MEE

Winnaars van de VastgoedPRO taxatie-actie

  • Winnaar week 1 mei t/m 7 mei: klant van Van Groeningen Taxaties o.z. te Harderwijk
  • Winnaar week 8 mei t/m 14 mei: klant van Johan van Boxtel Makelaardij te Boxtel
  • Winnaar week 15 mei t/m 21 mei: klant van VBW Makelaars & Taxateurs te Hoogvliet
  • Winnaar week 22 mei t/m 28 mei: klant van Op weg naar een huis te Dalfsen
  • Winnaar week 29 mei t/m 4 juni: klant van Makelaarsservice Fun te Made
  • Winnaar week 5 juni t/m 11 juni: klant van EMKA Makelaardij te Augustinusga
  • Winnaar week 12 juni t/m 18 juni
  • Winnaar week 19 juni t/m 25 juni
  • Winnaar week 26 juni t/m 30 juni
Back To Top