skip to Main Content

Partnership Vastgoedpro en Provadie

Provadie

Onlangs zijn Vastgoedpro en Provadie een partnership aangegaan. Vanaf vandaag lanceren we daarom de koppeling tussen het VIP en Provadie. Hierdoor heeft u bij de referentievergelijker snel de meest relevante informatie van het VIP ter beschikking. Bijvoorbeeld informatie over het onderhoud, of de historische prijsontwikkeling.

De taxateurs uit de testfase zijn erg enthousiast, wij hopen dat u dat ook zal worden! Door het partnership tussen Vastgoedpro en Provadie kunt u de taxatie app maar liefst 4 weken gratis uitproberen!

Over Provadie

Provadie is een taxatie app waarmee u als taxateur sneller en beter taxeert. Zo bespaart u gemiddeld 1,5 uur per taxatie. Inmiddels gebruiken meer dan 500 collega-taxateurs Provadie dagelijks en zijn zij met veel meer plezier gaan taxeren.

Het gebruik van de app zorgt voor een gestructureerde opname, waardoor u niets meer vergeet en minder verbetervoorstellen van het NWWI ontvangt. Opdrachtgevers ervaren de opname als professioneler en ontvangen het rapport sneller, doordat de doorlooptijd van het taxatieproces korter is. Met de app bent u bovendien goed voorbereid op het nieuwe rapportmodel en gaat u op 1 juli geruisloos over.

Gratis uitproberen

Door een mooie samenwerking tussen Vastgoedpro en Provadie kunt u vanaf nu als aangesloten kantoor van Vastgoedpro de app 4 weken gratis uitproberen. Bent u zojuist aangesloten bij Vastgoedpro? Dan kunt u de app zelfs 8 weken gratis uitproberen, gerekend vanaf de inschrijfdatum.

Wilt u meer weten over de koppeling tussen VIP en Provadie?

Meer weten over de koppeling tussen het VIP en Provadie? Schrijf u dan nu in voor een gratis webinar en ontdek hoe de taxatie app van Provadie u kan helpen om leuker, sneller en beter te taxeren.

Klik hier om in te schrijven.

Koppeling VIP en Provadie

Onderdeel van de samenwerking met Provadie is de koppeling met VIP. Hierdoor heeft u als aangesloten kantoor van Vastgoedpro eenvoudig toegang tot de VIP database in de referentievergelijker. Door op de knop ‘VIP informatie’ te klikken gaat u automatisch naar de juiste woning in de VIP database.

Back To Top