skip to Main Content

Meer dan alleen vastgoed met Roland Knoester

Roland Knoester

In Data Studio ontving Luke Liplijn, Roland Knoester, algemeen directeur van de beroepsvereniging Vastgoedpro. Samen spraken ze over o.m. de rol van data, innovatie en tech voor de vastgoedprofessional. 

Data Studio is een maandelijkse talkshow op New Business Radio over data, tech en innovatie. Elke laatste donderdag van de maand praat presentator Luke Liplijn met data-scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt! Deze keer is Roland Knoester te gast.

In het programma Data Studio delen autoriteiten hun visie op het verzamelen en gebruik van data. Toverwoorden als artificial intelligence, smart cities, data driven marketing, cybersercurity en proptech buzzen rond in de media. Data Studio scheidt de zin van de onzin en maakt helder hoe ondernemingen dataoplossingen implementeren en hiermee concreet hun ROI kunnen verhogen. Het programma geeft antwoord op de vragen: hoe haal je als ondernemer meer uit data? En wat kan het doen voor omzetgroei en klantenbinding?

Data Studio wordt gepresenteerd door Luke Liplijn, Founder & CEO van Matrixian Group. Hij is expert op het gebied van data-driven business en helpt organisaties slimmer te maken door middel van data analytics & science.

Data Studio wordt mede mogelijk gemaakt door Matrixian Group | The Data Science Company.

Luister terug
Back To Top