Lid worden bij VastgoedPRO

Niet iedereen kan zomaar lid worden van VastgoedPRO. Als vereniging richten wij ons op professionals in de markt die voldoen aan een bepaald profiel. Leden van VastgoedPRO zijn professioneel, goed opgeleid en onderhouden hun kennis. Om die reden zijn er een aantal algemene voorwaarden en aanvullende eisen afhankelijk van de professie die u uitoefent.

Wat vraagt VastgoedPRO van u?

Ieder lid dient:

  • Van onbesproken gedrag te zijn (aan te tonen met Verklaring Omtrent Gedrag).
  • Goedgekeurd te zijn door de overige leden en het bestuur (ballotage).
  • Te beschikken over een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid verzekering.
  • Jaarlijks aan een minimale educatieplicht te voldoen.
  • Ingeschreven te zijn bij de KvK (m.u.v. senior-leden en tijdelijk niet actief werkzame personen).

Aanvullende eisen per beroepsgroep zijn:

Makelaar Beschikken over een afgeronde makelaarsopleiding. Voorbeelden zijn o.a. SVM theoriediploma makelaars, Diploma Beroeps Opleiding makelaardij, HBO makelaardij, Master of Real Estate (MER). Wilt u weten of uw opleiding voldoet, neem dan contact met een van onze accountmanagers op.
Taxateur Ingeschreven staan in het register VastgoedCert, NRVT, SCVM, RICS of REV

Daarnaast zijn er bepaalde 'spelregels' waar ieder VastgoedPRO lid zich aan dient te houden. Al deze regelgeving is er op gericht om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen.

Meer weten?

Denkt u hieraan te voldoen en wilt u graag deel uit maken van onze club met professionals? Vul dan onderstaand formulier in en wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 0320-714500.

Optioneel
Optioneel