VastgoedPRO voor Makelaars

VastgoedPRO streeft ernaar om u als makelaar maximaal te ondersteunen in het beoefenen van uw beroep. De vereniging is ingericht naar beroepsgroepen waardoor u weet dat u ondersteuning op maat krijgt. Wij geloven namelijk niet in het ‘one-size-fits-all’ concept waarbij beroepsbeoefenaars in het vastgoed op één hoop worden geplaatst. Om die reden is er ook nog binnen de beroepsgroep makelaardij opsplitsing gemaakt naar drie secties, te weten Wonen, Bedrijfsmatig en Landelijk vastgoed.

Wat doen wij voor u?

Belangenbehartiging Makelen

Naast onze inspanningen op het gebied van branche brede belangenbehartiging, zijn wij ook actief in gesprek met partijen specifiek op het gebied van makelaardij. Een aantal van onze actuele dossiers en gesprekspartners zijn onder andere NHG, Vereniging Eigen Huis, consumentenbond, AFM en VastgoedCert.

Vakinhoudelijke ondersteuning

Iedere dag staat ons team van accountmanagers voor u klaar met inhoudelijk advies. Zij zijn allen meer dan 5 jaar actief geweest in het vak en zijn uw eerste aanspreekpunt. U kunt bij hen terecht met vakinhoudelijke en vereniging gerelateerde vragen. Wanneer zij het antwoord op uw vraag niet gelijk paraat hebben, wordt dit op het bureau in Lelystad tot in detail uitgezocht en zo spoedig mogelijk aan u teruggekoppeld.

Documenten

Als kenniscentrum hebben wij voor u vele standaard documenten zoals algemene voorwaarden, opdrachtformulieren en rekenmodellen ter beschikking. Deze zijn opgesteld door specialisten binnen de vereniging en worden continue up-to-date gehouden.

Gezamenlijke inkoop

Via ons Vastgoed Service Center heeft u de beschikking over tientallen geselecteerde aanbieders met producten op uw vakgebied. Niet alleen zijn deze allemaal kwalitatief gecontroleerd, ook beschikken zijn veelal over exclusieve aanbieden voor u als makelaar van VastgoedPRO.

ICT voorzieningen & tools

Specifiek voor de makelaar hebben wij diverse ICT voorzieningen en tools om uw aanbod onder de aandacht te brengen en uw relaties te registeren. Daarbij kunt u denken aan onder andere CRM applicaties en social media tools. Uiteraard afgestemd op de deelmarkt waarin u werkt.

Uitwisseling kennis en ervaring

Het hele jaar door worden er kennisdagen door en voor leden georganiseerd. Meetings waarbij u kunt leren van uw mede-makelaars, kunt sparren over de strategische aspecten van uw vak en middels masterclasses uw kennis verder kunt vergroten.

Daarnaast komen de 700 leden van VastgoedPRO zeer regelmatig bijeen voor onze ‘Vastgoedcafe’s’. Dit zijn bijeenkomsten waar u in een informele setting eerst inhoudelijk wordt bijgepraat door een gastspreker en aansluitend aan de bar met uw collega leden kunt netwerken. Deze meetings vinden regionaal plaats zodat er altijd wel iemand aanwezig is die u kent.

Bent u geïnteresseerd om onderdeel uit te maken van het boeiende en professionele netwerk van VastgoedPRO? Meld u dan aan op deze pagina.