skip to Main Content

JAAP.NL strategisch partner van Vastgoedpro

JAAP.NL Strategisch Partner Van Vastgoedpro

Onlangs is JAAP.NL strategisch partner van Vastgoedpro geworden. Dat betekent dat we intensief met elkaar gaan samenwerken om ervoor te zorgen dat onze vastgoeddatabase, het VIP, waarin u naar objecten zoekt, nog completer wordt. Dat doen we met behulp van de data die JAAP.NL al jaren verzamelt over alle huizen die te koop of te huur staan in Nederland. JAAP.NL houdt bijvoorbeeld bij wanneer een woning voor het eerst in de verkoop is gegaan, op welke datum een woning is verkocht, of er prijswijzigingen zijn doorgevoerd, etcetera.

Rond half oktober worden alle woningen van Vastgoedpro makelaars uitgebreid op JAAP.NL geplaatst. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Gratis uitgebreide vermelding op JAAP.NL.
  • Hogere ranking in de zoekresultaten.
  • Goede kwaliteit foto’s.
  • Extra communicatiemogelijkheid.
  • Mogelijkheid om een andere doelgroep te bereiken.
  • Sneller en actueler (vandaag op JAAP.NL, morgen in het Vastgoed Informatie Platform).

 

Over JAAP.NL
JAAP.NL streeft ernaar het totaalaanbod van aangeboden woningen van makelaars te tonen. Huizenzoekers kunnen rechtstreeks via JAAP.NL een bezichtigingsaanvraag doen. Gemiddeld sturen zij 20.000 bezichtigingsaanvragen per maand door aan makelaars. Uw aanbod op JAAP.NL tonen kan ervoor zorgen dat een woning beter gevonden wordt en uiteindelijk leiden tot een snellere verkoop.

Over Vastgoedpro
Vastgoedpro is de beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals. De beroepsvereniging streeft naar 100% ondernemen voor haar kantoren. De vastgoedprofessional blijft werken op de manier die zij gewend zijn, maar Vastgoedpro biedt ondersteuning bij de werkzaamheden die de vastgoedprofessional doet.

Back To Top