skip to Main Content

Digitale Themadag Landelijk Vastgoed 2020

Themadag Landelijk Vastgoed

Op woensdag 2 september 2020 organiseren NVR en Vastgoedpro in samenwerking met KPE de digitale editie van de Themadag Landelijk Vastgoed.

Het thema van de dag blijft voor een groot deel gelijk aan dat van de fysieke variant:

Actualiteiten landelijk vastgoed Een bedrijfstak volop in beweging

De agrarische sector staat niet stil en blijft constant in beweging. Tijdens deze dag gaan gerenommeerde sprekers in op een aantal actuele ontwikkelingen in de sector. Ontwikkelingen die ook zeker van invloed zijn op hoe u uw werkzaamheden zal gaan invullen.

Wij willen u hierbij uitnodigen voor de digitale variant van de Themadag Landelijk Vastgoed. Het programma van het webinar kent veel overeenkomsten met dat van de fysieke themadag.

Hoe werkt het?

Deelname aan het webinar is mogelijk vanuit uw eigen huis of kantoor, de enige vereiste is een pc, laptop of tablet met een microfoon en camera. KPE heeft inmiddels ruim ervaring met het organiseren van virtuele cursusdagen. Hoewel we begrijpen dat ‘netwerken’ en het spreken van vakgenoten een belangrijk onderdeel is van de Themadag, is het momenteel (nog) niet mogelijk om een fysiek evenement van deze grootte te organiseren. De u nu aangeboden digitale variant kent ook een aantal voordelen! U heeft geen reistijd of -kosten, kunt het programma vanuit uw favoriete stoel volgen en er blijft ruimte voor interactie met andere deelnemers, docenten en sprekers.

Na deelname heeft u zoals gebruikelijk de benodigde PE-punten behaald en bent u weer volledig op de hoogte van de onderwerpen die momenteel spelen in uw vakgebied.

Technische ondersteuning

Heeft u technische ondersteuning nodig naar aanloop van de virtuele dag? Dan bieden wij u in aanloop naar het webinar een testmoment aan. Met hulp van onze technici zorgen we er voor dat uw apparaat juist is ingesteld en naar behoren werkt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele opstartproblemen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Digitale Themadag Landelijk Vastgoed bedragen voor leden van NVR en Vastgoedpro € 299,00 excl. BTW.
Niet-leden betalen € 375,00 excl. BTW.

Wanneer u zich zowel voor de Digitale Themadag 2020 als de Themadag Landelijk Vastgoed 2021 inschrijft ontvangt u 15% korting voor de Themadag van 2021.

De Themadag Landelijk Vastgoed is bedoeld voor landelijk vastgoed deskundigen, rentmeesters, agrarisch makelaars en taxateurs, voor medewerkers van banken, agrarisch accountantsbureaus en agrarische notariskantoren voor overheden, zoals o.a. Kadaster en Belastingdienst.

Aanmelden kan hier

Back To Top