skip to Main Content

De week van de Starter is begonnen

Week Van De Starter

Tijdens De Week van de Starter die loopt van 28 september t/m 3 oktober bundelen woningmarktexperts hun krachten. Wij geven starters informatie die zij nodig hebben om een huis te zoeken. Bekijk hier de video’s die wij voor de starter hebben opgenomen. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als starter heb je het namelijk niet makkelijk op de woningmarkt. Het woningaanbod is beperkt en de concurrentie is groot. Ook kom je voor veel belangrijke keuzes te staan. Bijvoorbeeld: hoeveel geld kan en wil ik besteden aan een huis? Waar wil ik wonen? En wil ik kopen of huren?

De juiste informatie hebben helpt bij het maken van deze belangrijke keuzes. Maar deze informatie is versnipperd over verschillende organisaties en informatiebronnen. Het is daardoor best moeilijk om snel een compleet overzicht te krijgen van de mogelijkheden die je hebt als starter op de woningmarkt. Juist daarom heeft Vastgoedpro voor jou alvast de belangrijkste informatie verzameld. Wil je meer weten? Zoek dan hier een expert bij jou in de buurt.

Back To Top