skip to Main Content
Bouwkundige keuring

Vastgoedpro voor bouwkundig keurders

Vastgoedpro is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals. Dus ook voor u als bouwkundig keurder. Bij Vastgoedpro krijgt u toegang tot een netwerk van vastgoedprofessionals zoals bouwkundige keurders, makelaars en taxateurs. Als beroepsorganisatie zetten we in op kwaliteit van het vak en een actieve lobby bij de overheid, banken en gerelateerde instanties. Daarnaast organiseren we veel netwerk- en kennisbijeenkomsten.

Wilt u uw klanten laten zien dat u een professionele bouwkundig keurder bent. Kies dan voor een persoonlijk lidmaatschap Vastgoedpro en een aansluiting bij het keurmerk Vakkundig gekeurd.

Met een aansluiting bij het keurmerk van uw bedrijf toont u aan dat u uw zaken goed voor elkaar heeft. Het keurmerk toont aan dat u goede consumentenvoorwaarden hanteert, aangesloten bent bij de Geschillen Commissie en op een verantwoorde wijze verzekerd bent. Uiteraard moet uw bedrijf ook voldoen aan de toetredingseisen.

De huidige marktontwikkelingen vragen om meer regulering en kwaliteitsbewaking onder een keurmerk.
Gerrit van der Heide, directeur van Perfectkeur

Een aansluiting bij Vastgoedpro (en het keurmerk) bestaat uit twee delen:

1. Persoonlijk lidmaatschap: voor u persoonlijk als professional
2. Aansluiting bij het keurmerk via de Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keuders: voor uw kantoor en medewerkers

Als persoonlijk lid maakt u onderdeel uit van het netwerk van collega’s en bent u persoonlijk lid van de vereniging. Met de aansluiting bij het keurmerk krijgen u en uw collega’s toegang tot de producten en diensten voor de uitvoering van uw vak.

Ja, ik wil me als bouwkundig keurder aansluiten bij Vastgoedpro

Ga naar de website van Vakkundig gekeurd of bel ons op 0320 – 33 16 20.

AANMELDEN ALS BOUWKUNDIG KEURDER
Back To Top