Vacature: Accountmanager / vakinhoudelijk adviseur

Ben je register makelaar of register taxateur (geweest) en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word dan accountmanager bij Vastgoedpro. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe leden. Daarnaast houd je je bezig met het delen van kennis en ben je sparringpartner voor de leden.

Je bent commercieel onderlegd en goed op de hoogte van alles wat met makelen, taxeren en de vastgoedbranche te maken heeft. Het werk doe je voornamelijk onderweg; je bent veel op pad (in Noord-Nederland), maar je werkt ook vanuit huis en bent minimaal een dag op kantoor aanwezig.

Wat je gaat doen 

Steeds meer makelaars en taxateurs sluiten zich bij onze vereniging aan. Jij leidt dit in goede banen en bent het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande leden én nieuwe leden. Omdat je de taal van onze leden en stakeholders spreekt, ben je de vraagbaak voor leden en ben je zowel regionaal als online ambassadeur van Vastgoedpro. 

Over jou

Je hebt jarenlang getaxeerd en gemakeld en bent er klaar voor om jouw kennis te delen met andere makelaars en taxateurs. Vrienden en familieleden beschrijven jou als deskundig, betrokken en enthousiast. 

Onze ideale kandidaat

– Heeft sterke commerciële én communicatieve vaardigheden
– Is minimaal register makelaar of register taxateur (geweest) 
– Is ambitieus, bevlogen en een tikkeltje eigenwijs
– Kan prima zelfstandig en in teamverband werken 
– Brengt gemakkelijk kennis over 
– Kan een groot netwerk opbouwen en vindt het leuk dit te onderhouden 

Ons aanbod 

We bieden je voldoende uitdaging en zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in ons team. Daarnaast bieden we:

  • Een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • Auto, smartphone en laptop van de zaak
  • Een interessante bonusregeling 
  • Pensioenregeling en voldoende vakantiedagen 
  • Dagelijks vers fruit en zuiveldrank
  • Een gratis parkeerplek voor de deur
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via externe opleidingen 

Over Vastgoedpro

Vastgoedpro is de Nederlandse beroepsvereniging voor makelaars, taxateurs, bouwkundig keurders en andere vastgoedprofessionals. Wij geloven in regionale kracht en zorgen dat onze 750 leden zich 100% kunnen richten op ondernemen. De leden worden ondersteund vanuit ons kantoor in Lelystad, waar een informele sfeer heerst en 15 collega’s werken. Vastgoedpro stelt de professional en zijn vakgebied centraal en bewaakt de kwaliteit van dienstverlening van de aangesloten leden. We bieden facilitaire ondersteuning én behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast werken we continu aan deskundigheidsbevordering op het gebied van bouwkundig keuren, makelen en taxeren.  

Solliciteer direct 

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan op de vacature van accountmanager/ vakadviseur bij Vastgoedpro. Stuur je sollicitatie naar Vastgoedpro t.a.v. Roelof Piest of stuur een e-mail naar r.piest@vastgoedpro.nl. Mocht je vragen hebben over de functie dan bel je naar 0320 – 714 500.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.