Sluit u nu aan bij VastgoedPRO

VastgoedPRO is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals die zelf willen blijven ondernemen en daarbij ondersteuning zoeken zonder verstrikt te raken in regelgeving en voorschriften. En als u in 2017 kiest voor een faciliteitenaansluiting bij VastgoedPRO, ontvangt u een 360˚-camera of profiteert u van een mooie welkomstkorting. Lees snel verder.

Persoonlijk lidmaatschap
Als vastgoedprofessional kunt u zich aanmelden voor een persoonlijk lidmaatschap. Daarmee sluit u zich aan bij onze netwerkorganisatie waar vooral het delen van kennis centraal staat. U krijgt bijvoorbeeld toegang tot de taxatie- en kennisdagen die VastgoedPRO organiseert.

Faciliteitenaansluiting
Om gebruik te maken van alle faciliteiten die VastgoedPRO te bieden heeft, kan uw kantoor daarnaast een faciliteitenaansluiting aangaan. Daarmee profiteert uw kantoor bijvoorbeeld van de persoonlijke ondersteuning door een vakinhoudelijk adviseur, toegang tot de juridische helpdesk en gebruik van het VastgoedPRO Informatieplatform met historische data van 7 miljoen woningen. In het schema hieronder ontdekt u alle voordelen

Let op: Om gebruik te kunnen maken van de faciliteitenaansluiting moet minimaal één makelaar of taxateur per kantoor of vestiging persoonlijk lid zijn. De welkomstactie geldt alleen voor nieuwe faciliteitenaansluitingen.

Geïnteresseerd?
Onze accountmanagers lichten de mogelijkheden graag persoonlijk aan u toe. Bel ons op 0320 – 714 500 of vul onderstaand formulier in.

Sluit u aan bij VastgoedPRO

Optioneel
Optioneel