skip to Main Content
banner_vastgoedpro_aansluiten_v2

Word lid van VastgoedPRO

Als u in 2017 kiest voor een persoonlijk lidmaatschap plus Aansluitovereenkomst bij VastgoedPRO, ontvangt u een 360˚-camera of profiteert u van een mooie welkomstkorting. 

Persoonlijk lidmaatschap
Als vastgoedprofessional kunt u zich aanmelden voor een persoonlijk lidmaatschap. Dat kan dus ook zonder Aansluitovereenkomst. Daarmee sluit u zich aan bij onze netwerkorganisatie waar vooral het delen van kennis centraal staat. U krijgt bijvoorbeeld toegang tot de taxatie- en kennisdagen die VastgoedPRO organiseert. Het persoonlijk lidmaatschap is een laagdrempelige manier om kennis te maken met VastgoedPRO.

Aansluitovereenkomst: Om gebruik te maken van alle faciliteiten die VastgoedPRO te bieden heeft, kan uw kantoor daarnaast een Aansluitovereenkomst aangaan. Daarmee profiteert uw kantoor van al onze faciliteiten. Bekijk de mogelijkheden

Let op: Om gebruik te kunnen maken van de Aansluitovereenkomst moet minimaal één makelaar of taxateur per kantoor of vestiging persoonlijk lid zijn. De welkomstactie geldt alleen voor nieuwe Aansluitovereenkomsten.

Ja! Ik wil meer weten over een persoonlijk lidmaatschap bij VastgoedPRO

Bel ons op 0320 – 714 500 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Back To Top