Sluit u zoals Richard den Buitelaar ook aan bij VastgoedPRO

VastgoedPRO is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals die zelf willen blijven ondernemen en daarbij ondersteuning zoeken zonder verstrikt te raken in regelgeving en voorschriften. En als u in 2017 kiest voor een faciliteitenaansluiting bij VastgoedPRO, ontvangt u een 360˚-camera of profiteert u van een mooie welkomstkorting. Lees snel verder.

Persoonlijk lidmaatschap
Als vastgoedprofessional kunt u zich aanmelden voor een persoonlijk lidmaatschap. Daarmee sluit u zich aan bij onze netwerkorganisatie waar vooral het delen van kennis centraal staat. U krijgt bijvoorbeeld toegang tot de taxatie- en kennisdagen die VastgoedPRO organiseert.

Faciliteitenaansluiting
Om gebruik te maken van alle faciliteiten die VastgoedPRO te bieden heeft, kan uw kantoor daarnaast een faciliteitenaansluiting aangaan. Daarmee profiteert uw kantoor bijvoorbeeld van o.a.:

  • De persoonlijke ondersteuning door een vakinhoudelijk adviseur
  • Toegang tot de juridische helpdesk
  • Gebruik van het VastgoedPRO Informatieplatform met historische data van 7 miljoen woningen
  • En nog veel meer...

Kantoren/vestigingen met een faciliteitenaansluiting hebben minimaal één makelaar of taxateur die persoonlijk lid is.

Geïnteresseerd?
Wilt u net zoals Richard den Buitelaar ook 100% kunnen ondernemen met de professionele ondersteuning van VastgoedPRO? Bel ons dan direct op 0320 – 714 500 voor een kennismakingsgesprek of vul onderstaand formulier in.

Sluit u aan bij VastgoedPRO

Optioneel
Optioneel