skip to Main Content
slagkracht-2

Als vastgoedprofessional wilt u eigen ideeën uitvoeren, kansen pakken, zelf beslissingen nemen. Bij beroepsvereniging VastgoedPRO begrijpen we dat als geen ander. U krijgt bij ons alle ruimte om uw slagkracht als ondernemer te vergroten, wij faciliteren op allerlei gebieden. Maar u blijft de ondernemer.

Wij nodigen u graag uit om dat te ervaren tijdens De Dag van het Vastgoed op 7 november in Utrecht. Tijdens dit gratis event geniet u van toonaangevende sprekers zoals André Kuipers, een beursvloer en veel netwerkmomenten. U treft VastgoedPRO op de beursvloer. Test daar letterlijk uw slagkracht tegen een boksbal en maak kans op een Apple Watch. Meld u aan voor De Dag van het Vastgoed via www.dagvanhetvastgoed.nl. 

Besluit u uw kantoor aan te sluiten bij VastgoedPRO?
Als u in 2017 kiest voor een persoonlijk lidmaatschap plus Aansluitovereenkomst* bij VastgoedPRO, dan ontvangt u een Apple Watch.

*Aansluitovereenkomst: Om gebruik te maken van alle faciliteiten die VastgoedPRO te bieden heeft, kan uw kantoor daarnaast een Aansluitovereenkomst aangaan. Daarmee profiteert uw kantoor van al onze faciliteiten. Bekijk de mogelijkheden

Ja! Ik wil meer weten over een persoonlijk lidmaatschap bij VastgoedPRO

Bel ons op 0320 – 714 500 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Back To Top