skip to Main Content
banner_aansluiten

VastgoedPRO is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals die zelf willen blijven ondernemen en daarbij ondersteuning zoeken zonder verstrikt te raken in regelgeving en voorschriften. En als u in 2017 kiest voor een Aansluitovereenkomst bij VastgoedPRO, ontvangt u een 360˚-camera of profiteert u van een mooie welkomstkorting.

Als vastgoedprofessional kunt u uw bedrijf aansluiten bij VastgoedPRO*. Daarmee profiteert uw kantoor bijvoorbeeld van de persoonlijke ondersteuning door een vakinhoudelijk adviseur, toegang tot de juridische helpdesk en gebruik van het VastgoedPRO Informatieplatform met historische data van 7 miljoen woningen. En nog veel meer…

* Om gebruik te kunnen maken van de Aansluitovereenkomst moet minimaal één makelaar of taxateur per kantoor of vestiging persoonlijk lid zijn. De welkomstactie geldt alleen voor nieuwe Aansluitovereenkomsten.

Kies ook voor VastgoedPRO
Wilt u net zoals Richard den Buitelaar van Q Makelaars ook 100% kunnen ondernemen met de professionele ondersteuning van VastgoedPRO? Bel ons dan direct op 0320 – 714 500 voor een kennismakingsgesprek of vul onderstaand formulier in.

Ja, ik wil meer weten over de Aansluitovereenkomst om mijn kantoor aan te sluiten!

Back To Top